Whirlpool

Parní trouby Whirlpool

Díky páře bude večeře chutnější a zdravější

Pokud je pro Vás důležité žít zdravě, milujete přirozenou chuť a přirozený vzhled pokrmu  zároveň, doporučujeme nejnovější technologii přípravy jídla - pečení, grilování a vaření v parní troubě Whirlpool.

Výhody parní trouby Whirlpool

Výhody parní trouby Whirlpool

Další výhody parní trouby

A mnoho dalších, překvapivých možností parních trub

Rozmrazování

Šetrně rozmrazíte maso, kuře, ovoce i hotová jídla.

Sterilizování lahviček

Dezinfikujte dětské lahvičky a další nádobí bez vyváření.

Zavařování ovoce

S trochou vody a páry zavařte jahody, maliny nebo švestky.

Ohřívání

Bez okorání díky páře ohřejte hotové jídlo na povrchu i uvnitř.

Blanšírování

Uchovejte chuť i vitamíny čerstvé zeleniny před zamražením.

Zavařování zeleniny

Za hodinu zavařte na zimu okurky, chřest nebo mrkev.

Loupání rajčat

Bez práce využijte páru k dokonalému sejmutí slupky rajčat.

Pošírování vajec

Připravte si doma vajíčkovou snídani jako v nejlepším hotelu.

Výroba jogurtu

Zvolte program a pak už nechte parní troubu pomalu pracovat.

Z nabídky parních trub Whirlpool si vybere každý

Společnost Whirlpool vyvinula 3 různé typy parní technologie. Vybrat si parní troubu mohou dnes jak nejnáročnější zákazníci, kteří upředňostňují špičkový design a vybírají v oceňované řadě W Collection, tak i zákazníci, kteří upředňostňují skvělý poměr výkonu a ceny. Seznamte se s technologiemi Steam Sense +, Steam Sense a Gentle Steam.

Příprava jídla 100% párou

Příprava jídla 100% párou přináší plnou chuť potravin a umožní Vám vychutnat si opravdu zdravá jídla se zachováním živin, vitaminů a minerálů. Příprava jídla při teplotě pod 100 °C je bez ztráty hmotnosti nebo vysoušení v průběhu vaření. Tato volba je ideální pro vaření vajec, ryb připravovaných v páře, drůbežích plátků, zeleniny a pokrmů z obilnin.

Jak to funguje

Díky inovativnímu odvodňovacímu systému se voda čerpá přímo do nádrže parního generátoru, který je skryt a nechává vyniknout čistému designu. Vzniklá pára se pak přivádí do prostoru trouby.

Propečeno do puntíku

Spojení páry a horkého vzduchu je zárukou zlatavé a křupavé kůrky a šťavnatého obsahu uvnitř pokrmu bez ztráty nutričních hodnot. Ideální teplota 140 až 220 °C při kombinaci páry a horkého vzduchu, jídlo si zachovává svoji původní hmotnost a samotné pečení je rychlejší, navíc s nižší spotřebou oleje či tuku než v případě tradičního pečení.

Jak funguje

Nádržka s vodou o objemu 1,5 litrů má samostatný ohřívač a vhání páru do trouby při pečení. To vše probíhá automaticky podle zvoleného programu a úrovně páry.

Gentle Steam

Funkce GentleSteam je cenově výhodným řešením, pokud si chcete užít výhod pečení v páře. Kombinace páry a topných těles zaručuje zlatavou a křupavou kůrku a šťavnaté jídlo. Potraviny si zachovávají výžuivovou hodnotu, původní hmotnost, připravíte je rychleji a s menší spotřebou oleje nebo tuku než při tradičních způsobech pečení.

Jak funguje Gentle Steam

Voda se nejdříve naleje do prohlubně na dně trouby. Speciální tvar ohřevného tělesa pak v intervalech a podle zvoleného programu ohřívá vodu a přidává páru do prostoru pečení.

Přednosti parních trub Whirlpool

Další vlastnosti pro pohodlné pečení a dokonalý výsledek

Čtyři úrovně pečení najednou

Šetřete čas i energii

Funkce Cook4 umožňuje připravovat až čtyři pokrmy současně bez rizika smíchání chutí či vůní. Topné těleso rovnoměrně ohřívá vnitřní prostor trouby a zajišťuje rovnoměrný oběh vzduchu. Zároveň tak můžete připravovat maso, přílohu i dezerty. Ušetříte čas s přípravou a zároveň výrazně ušetříte energii.

Unikátní technologie

6. SMYSL

Na začátku stačí zvolit pokrm a inteligentní senzory se postarají o automatické nastavení teplot a funkcí, zároveň celý proces pečení monitorují a upravují nastavení podle potřeby. Výsledný pokrm vyrovná jídlu profesionálních kuchařů i tehdy, když jste v kuchyni začátečníkem.

Napsat komentář