Díky páře bude večeře chutnější a zdravější
Pokud je pro Vás důležité žít zdravě, milujete přirozenou chuť a přirozený vzhled pokrmu zároveň, doporučujeme nejnovější technologii přípravy jídla - pečení, grilování a vaření v parní troubě Whirlpool.
Výhody parní trouby Whirlpool
Výhody parní trouby Whirlpool
Další výhody parní trouby
A mnoho dalších, překvapivých možností parních trub
Rozmrazování
Šetrně rozmrazíte maso, kuře, ovoce i hotová jídla.
Sterilizování lahviček
Dezinfikujte dětské lahvičky a další nádobí bez vyváření.
Zavařování ovoce
S trochou vody a páry zavařte jahody, maliny nebo švestky.
Ohřívání
Bez okorání díky páře ohřejte hotové jídlo na povrchu i uvnitř.
Blanšírování
Uchovejte chuť i vitamíny čerstvé zeleniny před zamražením.
Zavařování zeleniny
Za hodinu zavařte na zimu okurky, chřest nebo mrkev.
Loupání rajčat
Bez práce využijte páru k dokonalému sejmutí slupky rajčat.
Pošírování vajec
Připravte si doma vajíčkovou snídani jako v nejlepším hotelu.
Výroba jogurtu
Zvolte program a pak už nechte parní troubu pomalu pracovat.
Z nabídky parních trub Whirlpool si vybere každý
Společnost Whirlpool vyvinula 3 různé typy parní technologie. Vybrat si parní troubu mohou dnes jak nejnáročnější zákazníci, kteří upředňostňují špičkový design a vybírají v oceňované řadě W Collection, tak i zákazníci, kteří upředňostňují skvělý poměr výkonu a ceny. Seznamte se s technologiemi Steam Sense +, Steam Sense a Gentle Steam.
Příprava jídla 100% párou
Příprava jídla 100% párou přináší plnou chuť potravin a umožní Vám vychutnat si opravdu zdravá jídla se zachováním živin, vitaminů a minerálů. Příprava jídla při teplotě pod 100 °C je bez ztráty hmotnosti nebo vysoušení v průběhu vaření. Tato volba je ideální pro vaření vajec, ryb připravovaných v páře, drůbežích plátků, zeleniny a pokrmů z obilnin.
Jak to funguje
Díky inovativnímu odvodňovacímu systému se voda čerpá přímo do nádrže parního generátoru, který je skryt a nechává vyniknout čistému designu. Vzniklá pára se pak přivádí do prostoru trouby.
Propečeno do puntíku
Spojení páry a horkého vzduchu je zárukou zlatavé a křupavé kůrky a šťavnatého obsahu uvnitř pokrmu bez ztráty nutričních hodnot. Ideální teplota 140 až 220 °C při kombinaci páry a horkého vzduchu, jídlo si zachovává svoji původní hmotnost a samotné pečení je rychlejší, navíc s nižší spotřebou oleje či tuku než v případě tradičního pečení.
Jak funguje
Nádržka s vodou o objemu 1,5 litrů má samostatný ohřívač a vhání páru do trouby při pečení. To vše probíhá automaticky podle zvoleného programu a úrovně páry.
Gentle Steam
Funkce GentleSteam je cenově výhodným řešením, pokud si chcete užít výhod pečení v páře. Kombinace páry a topných těles zaručuje zlatavou a křupavou kůrku a šťavnaté jídlo. Potraviny si zachovávají výžuivovou hodnotu, původní hmotnost, připravíte je rychleji a s menší spotřebou oleje nebo tuku než při tradičních způsobech pečení.
Jak funguje Gentle Steam
Voda se nejdříve naleje do prohlubně na dně trouby. Speciální tvar ohřevného tělesa pak v intervalech a podle zvoleného programu ohřívá vodu a přidává páru do prostoru pečení.
Přednosti parních trub Whirlpool
Další vlastnosti pro pohodlné pečení a dokonalý výsledek
Šetřete čas i energii
Funkce Cook4 umožňuje připravovat až čtyři pokrmy současně bez rizika smíchání chutí či vůní. Topné těleso rovnoměrně ohřívá vnitřní prostor trouby a zajišťuje rovnoměrný oběh vzduchu. Zároveň tak můžete připravovat maso, přílohu i dezerty. Ušetříte čas s přípravou a zároveň výrazně ušetříte energii.
6. SMYSL
Na začátku stačí zvolit pokrm a inteligentní senzory se postarají o automatické nastavení teplot a funkcí, zároveň celý proces pečení monitorují a upravují nastavení podle potřeby. Výsledný pokrm vyrovná jídlu profesionálních kuchařů i tehdy, když jste v kuchyni začátečníkem.